nedjelja, 12. siječnja 2014.

wide trousers (outfit post)/ široke hlače (odjevna kombinacija)turtleneck:terranova, jacket:alpine pro, trousers: fashion house Uzor, shoes:neosense, bag:borsa

Sand coloured trousers perhaps aren't an obvious choice for winter, but I like them so what the hell...the days are grey enough and I'm getting over a bad cold... I need some light colours to make me feel better. Now, about the cut...I've always liked wide trousers, so who cares whether they flattering or not... They're cool. That is what I look for in clothes lately. Some fun. I don't look for what will make me slimmer. If I did I probably wouldn't wear a tartan jacket with wide trousers.

Hlače boje pjeska baš i nisu očit izbor za zimu, ali sviđaju mi se i baš me briga...dani su dovoljno sivi i oporavljam se od grozne prehlade...treba mi malo svijetlih boja da se osjećam bolje. A što se tiče kroja...uvijek su mi se sviđale široke hlače i baš me briga kakve su za figuru. Kad biram odjeću u zadnje vrijeme, želim malo razbibrige. Zabave. Nije me briga u čemu izgledam mršavije...da mi je to toga ne bi nosila zajedno kariranu jaknu i široke hlače.


Broj komentara: 16:

 1. Nice color combination,

  http://www.fashiondenis.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Che carina! Stai molto bene Ivana! Spero stia meglio, un bacio!

  OdgovoriIzbriši
 3. Zašto mislip da nisu dobar izbor za zimu, te pantalone koje nosiš? Ne razumem?

  Ok, postoje tu neka pravila, ali nisu baš toliko stroga da bi se neki "ispad" smatrao kršenjem. Uostalom, meni se moje roze čizme i zeleni kišobran na tugne, baš dopadaju! Mnogo volim da ih nosim usred zime, kad zaveje, svi pospani, mrzovoljni, a onda gradom prošetam ja u svojim urnebesnim kombinacijama.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. tako je zimi boje baš malo osvježe...mislila sam prvenstveno na materijal, nije baš zimski, ali rekla bi da više skoro nikakva pravila ne važe, svi nosimo što nam se sviđa, a i najbolje je tako.

   Izbriši
 4. The pants are surely classy and stylish. You look very nice here. Classy casual I'd say.

  johnbmarine.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 5. Lepo ti stoji ovaj kroj pantalona, izduzuje noge, meni je to neophodno ;) ! Pozzz

  http://stylesensemoments.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 6. cute place!

  xoxo
  http://www.petitsweetcouture.com/

  OdgovoriIzbriši
 7. loving your trousers
  x
  http://anoddgirl.blogspot.com.au

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja ne smijem nositi široke hlače jer imam široku pozadinu, if you know what I mean :D

  OdgovoriIzbriši
 9. Love this one. I think you have capture the winter mood in this outfit post.
  Miss Margaret Cruzemark
  http://margaretcruzemark.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 10. The weather over there doesn't look like winter at all, It feels like autumn) So your outfit is quite appropriate))) Your look is pretty good in that khaki jacket) I've got to say your hair look gorgeous!
  Wish you a great day ahead!

  OdgovoriIzbriši

All your comments mean a lot to me, even the criticism. Naravno da mi puno znači što ste uzeli vrijeme da nešto napišete, pa makar to bila i kritika. Per me le vostre parole sono sempre preziose anche quando si tratta di critiche.